Listan: Så kan Doktor.se effektivisera din mottagning

Skälen till att besöka en digital vårdcentral som patient är många och likaså skälen för vårdgivare att ta hjälp av en.
Mobilappen
Doktor.se kan effektivisera din mottagning genom att bland annat hjälpa patienter att få reda på om de istället behöver vård på exempelvis en närakut eller specialistmottagning.

I enlighet med LEON-principen, lägsta effektiva omhändertagandenivå, kan Doktor.se effektivisera din mottagning. I deras app träffar individen legitimerad sjuksköterska i chatt eller telefon. Med utgångspunkt i vårdbehovet färdigbehandlad 45 procent av sjuksköterska, 15 procent triageras till digital husläkare och 40 procent av ärendena behöver hjälp vid fysisk vårdinstans i en intakt vårdkedja.
Så fungerar den digitala vårdtjänsten doktor.se

Här är tre goda skäl till varför du som vårdgivare ska ta hjälp av Doktor.se

  1. Doktor.se kan hjälpa till att avlasta er personal
    Mobil-appen Doktor.se erbjuder svar inom 3 minuter i första linjen jämte den ordinarie telefonrådgivningen. 80 procent av inkommande ärenden till Doktor.se hanteras färdigt digitalt eller på annan fysisk vårdnivå än just vårdcentral. Detta innebär att endast 20 procent behöver komma till er.
  2. Doktor.se kan hjälpa er att öka listningen av patienter
    Digital triagering och tidigt färdigställande utanför er fysiska mottagning innebär utrymme i era tidböcker vilket möjliggör ytterligare listning. I appen kan ni nå ut brett i ert närområde och det innebär att fler i samband med ett fysiskt besök väljer att lista sig hos er. Doktor.se listar inte själv patienter.
    Läs mer om digital triagering
  3. Doktor.se kan verka för bättre hushållande med resurs
    De patienter som med utgångspunkt i vårdbehovet ska till annan vårdnivå, exemplevis närakut eller akutmottagning, kommer direkt dit istället för att komma till er. De patienter som kommer till er fysiskt via appen Doktor.se har först träffat ett vårdproffs i appen som har bedömt det faktiska vårdbehovet.
    Vill du veta mer om hur Doktor.se kan effektivisera din mottagning? Klicka här

 Maila gärna oss på triage@doktor.se om du har några frågor eller funderingar.

Presenteras av

 

 

Doktor.se är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvård. Med erfarna specialistsjuksköterskor, läkare och psykologer, hjälper vi våra medlemmar att få snabb och effektiv vård. Vårt mål är att leverera en helt ny nivå av service inom svensk vård.

Vi hjälper dig med: rådgivning, boka läkartider, distansvård, recept, remisser och mycket mer – helt kostnadsfritt. Vi följer alltid upp varje ärende. I vår app ger vi dig även exklusiva erbjudanden kring vård och hälsa samt samlar intressanta artiklar och nyheter som kan passa dig och din familj.

Doktor.se är en godkänd vårdgivare. Rådgivning och bokning utföres av legitimerad vårdpersonal och specialister inom sitt område. Doktor.se äger även fysisk primärvård och har stor erfarenhet av svensk sjukvård.

Läs mer om Doktor.se här