Slipp väntetid hos läkaren – så får du svar inom tre minuter 

Det är ofta mörkt, kallt och väldigt mycket att göra på hösten.
Trots att du känner dig stressad, förkyld eller kanske har fått konstiga utslag finns det sällan varken tid eller ork att ta sig till läkaren.
Nu slipper du lämna säng eller jobb  – hos Doktor.se kan du få få hjälp inom tre minuter.

Behöver du träffa en läkare? Här ser du vad du kan få hjälp med på Doktor.se

När du är sjuk är allt du vill att råda bot på eller lindra det som gör att du mår dåligt. Läkarbesök innebär tyvärr ofta väntetider, men vänta är det sista man vill göra när man är sjuk. Doktor.se är ett personligt och digitalt vårdföretag. Här kan du få hjälp direkt – utan att gå utanför dörren. 

Skicka bilder på utslag
Att komma i kontakt med sjukvårdspersonal via Doktor.se är precis som att gå till din husläkare fast snabbare, eftersom att all kommunikation sker digitalt. Inom tre minuter kan du få prata med en sjuksköterska, antingen via ett samtal eller direkt via appen där du dessutom ser vem du pratar med. Du kan dessutom koppla över till videosamtal eller skicka bilder i de fall du behöver visa upp till exempel utslag eller annan yttre påverkan. 

I samråd med en läkare avgör den sjuksköterska som du kommer i kontakt med vilken vård du behöver. De kan hjälpa dig oavsett om du behöver grundlig rådgivning om egenvård, hjälp att boka en digital läkartid eller få en fysisk undersökning. Doktor.se ser helt enkelt till att du hamnar rätt och får den hjälp du behöver utan att du behöver anstränga dig i onödan.

Förebygger psykisk ohälsa
Förutom att erbjuda privatpersoner snabb och smidig sjukvård satsar Doktor.se även på företagshälsovård. Här ligger fokus främst på att förebygga psykisk ohälsa i dag. De är övertygade om att framtidens företagshälsovård är en kombination av digitalvård och offentlig primärvård. 

Läs mer om vilken hälsovård ditt företag kan få här 

Genom att registrera ditt företag hos Doktor.se får både du, dina anställda och deras familjemedlemmar tillgång till en vårdtjänst som erbjuder en hel del smidiga lösningar som bland annat digital sjuk- och friskanmälan, rehabilitering, hälsoundersökningar, samtalsterapi och förstadagsintyg. Det kan hjälpa både företaget och dina anställda för att reducera frånvaro och bidra till en hälsosam arbetsplats.

Få snabbare hjälp. Lider du eller någon anhörig av:

Magbesvär
Ryggbesvär
Tandvård
Kost
Allergi
Oro/Stress
Psykisk ohäls
Barnsjukdomar
Missbruk

 

Doktor.se är ett modernt och personligt vårdföretag som arbetar med digital sjukvård. Vi är i ett expansivt skede, vi har flera kontor i Sverige och växer kraftigt.

Med erfarna specialistsjuksköterskor, läkare och psykologer, hjälper vi våra medlemmar att få snabb och effektiv vård. Vårt mål är att leverera en helt ny nivå av service inom svensk vård.

Vi hjälper dig med: rådgivning, boka läkartider, distansvård, recept, remisser och mycket mer. Vi följer alltid upp varje ärende. I vår app ger vi dig även exklusiva erbjudanden kring vård och hälsa samt samlar intressanta artiklar och nyheter som kan passa dig och din familj.

Doktor.se är en godkänd vårdgivare. Rådgivning och bokning utföres av legitimerad vårdpersonal och specialister inom sitt område. Doktor.se äger även fysisk primärvård och har stor erfarenhet av svensk sjukvård.

Läs mer om Doktor.se här

Gitti, 35: Nu slipper vi onödiga läkarbesök

Uncategorized Gitti, 35: Nu slipper jag onödiga läkarbesök Tvåbarnsmamman Gitti, 35, tröttnade på alla resor till vårdcentralen och akuten med de små barnen. Ofta gjorde hon resorna helt i onödan, något hon förstod först efter besöken.– Nu använder jag appen från Doktor.se och slipper alla onödiga läkarbesök, säger hon. Onödiga besök på vårdcentraler och akutmottagningar, ibland med timslång väntan, […]